Ordu’ya Ugandalı Gelin Geldi

Ordu’ya Ugandalı Gelin Geldi
Ordulu 37 yaşındaki Hakan Aynacı, Katar'da tanıştığı Ugandalı 23 yaşındaki Sheillan Kashilling ile nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirdi.

Fatsa Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na başvuru yaptıktan sonra nikahları kıyılan Hakan Aynacı ve Sheillan Kashilling, düğünlerini ileri ki bir tarihte yapacaklarını belirttiler.

İşi gereği birçok ülkeye giden ve Katar Hava Yolları'nda çalışan Sheillan Kashilling'e aşık olarak Türkiye'ye getiren Hakan Aynacı, mutlu bir yuva kurmak için ilk adımı attıklarını belirtti.

Sheillan Kashilling ile Katar ziyareti yaptığı sırada tanıştığını belirten damat Hakan Aynacı, "Dünyanın birçok ülkesini iş nedeniyle gidiyorum. Gittiğim ülkelerde de geziler yapıyorum. Katar ziyaretimde eşim Sheillan Kashilling'i gördüm ve çok etkilendim. Kendisine arkadaşlık teklifi ettim, o da kabul etti. Çok mutlu oldum ve yaklaşık 1 yıllık beraberliğimizi kendisine yaptığım evlenme teklifi sonrası nikah masasında taçlandırdık. Çok mutluyum. Fatsa'yı da çok beğendi. Ailemle tanıştırdım ve Türk yemeklerini de ayrıca çok hoşuna gitti. Kendisini buralarda gezdirdim ve sahilimize hayran kaldı. Fındık sezonu kendisine bahçeye sokarak fındık toplatacağım. Tamamen Türkler gibi yaşayacak. İleri ki bir tarihte güzel bir düğün yapacağız" dedi.

Eşi Hakan Aynacı'yı ilk gördüğünde aşık olduğunu ve evlenme teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten Sheillan Kashilling ise, "Eşimle beraber mutlu bir beraberliğe ilk adımımızı atıyoruz. Çok mutluyuz. Aramızdaki kültür ve gelenek farkını zamanla aşarız. Fatsa ve Ordu bölgesi gerçekten çok güzel. Yöresel yemeklerini tattım ve çok hoşuma gitti. Ben de en kısa zamanda öğrenerek eşime Türk yemekleri yapmayı planlıyorum" diye konuştu.

Ordu’ya Ugandalı Gelin Geldi

Ordu’ya Ugandalı Gelin Geldi