Ordu'ya yeni stad müjdesi!

Ordu'ya yeni stad müjdesi!
Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından açıklanan Ordu Arena Stadı müjdesinden dolayı teşekkür etti.

Ordu'da yayın yapan TV 52'de yayınlanan 6'da 6 Altın Ordu programına konuk olan Bakan Şahin, "Ordu Arena'nın kısa adı Orena olacak. Orena Ordumuza yapılacaktır, kimse bundan şüphe etmesin. Adını koyduk, kendisini de yapacağız. Kimse merak etmesin." dedi.

nedim-turkmen.20120116023156.jpgBakan Şahin'in açıklamasının müjde olarak nitelendiren Türkmen, "Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin, bugüne kadar hep Orduspor'un yanında olmuştur. Sayın Bakanımızın bugüne kadar gerek bürokrat, gerekse de bakan olarak ülkemize yaptığı hizmetler ortadadır. Sporun her alanına verdiği sayısız desteklerde Ordu'nun lisanslı sporcu sayısından anlaşılmaktadır.'' diyerek şöyle devam etti: ''Ordu ilinin öncelikleri açısından, Orduspor'un taşıdığı önem de herkesin malumudur. Sayın Bakanımızda bugüne kadar Orduspor'a bakanlık öncesi ve sonrası azımsanmayacak kadar büyük hizmetlerde bulunmuştur. Orduspor'un bugünlere gelmesinde emeği büyüktür. Sayın Bakanımızın son olarak büyük Orduspor taraftarının da beklediği büyük müjdeyi vermesi büyük bir heyecan ve mutluluk ile karşılanmıştır. Ordu Arena Stadı'nın isminin dahi hazırlanması, Sayın Bakanımızın yeni stat çalışması ile ilgili en önemli sürükleyicisi olduğunu açıkça göstermektedir. Orduspor camiası adına kendilerine teşekkür ediyorum. Kısa adı Orena olan Ordu Arena Stadı'nın şimdiden Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum."