Örem: Rizespor Bizim Kardeş Takımımız

Örem: Rizespor Bizim Kardeş Takımımız
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın (Cumartesi günü) saat:19.00'da Rizespor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Trabzonspor kulüp basın sözcüsü Asım Örem, Karadeniz Bölgesi'nin iki kardeş takımının karşı karşıya geleceğini dile getirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetimindeki basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili futbolcuların, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları belirtildi.

Bu arada, 25 yaşına giren Alper Uludağ'ın, arkadaşları ve teknik heyetle birlikte doğum günü pastası kestiği ifade edildi.

Ayrıca antrenman öncesinde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Doğu Anadolu illerinden gelen çok sayıda öğrencinin, kulübü ziyaret edip, futbolcularla fotoğraf çektirdiği aktarıldı.

- Örem: Rizespor Bizim Kardeş Takımımız.... Çıkışımızı Sürdürmek İstiyoruz...

Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, Rizespor maçı öncesi yazılı bir açıklamada bulunarak, Karadeniz Bölgesi'nin iki kardeş takımının karşı karşıya geleceğini dile getirdi.

"Ç.Rizespor bizim kardeş takımımız. Yarın da bu dostluğun pekişeceği zevkli ve çekişmeli bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullanan Örem, "Ç.Rizespor kaliteli bir teknik heyete ve kadroya sahip. Geçtiğimiz hafta galip geldik ve bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Ancak her şeyden önemlisi, iki güzide ve kardeş kulübün mücadelesinden hak edenin galip olarak ayrılmasıdır" görüşlerini paylaştı.