Organik Çay Üretim Paneli

Organik Çay Üretim Paneli
Rize Dernekler Federasyonu tarafından "Doğal Ürünlerin Başkenti Rize" sloganıyla Organik Çay Üretimi'nin konu edileceği bir panel düzenlenecek.

Rize Dernekler Federasyonu tarafından "Doğal Ürünlerin Başkenti Rize" sloganıyla 20 Mart 2010 Cumartesi günü Saat: 13.30'da Türk Hukuk Kurumu Konferans Salonu Yenişehir/Ankara'da Organik Çay Üretimi'nin konu edileceği bir panel düzenlenecek.

Üniversiteler, Ticaret Odası ve Borsaları, Rize'deki Tarımsal Kooperatifler, Tarım Bakanlığı, Üretim Birlikleri, ÇAYKUR ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan paneller "Doğal Ürünlerin Başkenti RİZE" sloganıyla; Rizede yetişen tarımsal değerlerimizin; Üretim, Sertifikasyon, Tanıtım, Sürdürülebilirlik, Destekler, Pazarlama konularının ele alınacağı paneli TÜGEM Genel Müdür Yardımcısı, Çay Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Bozkurt yönetecek.

Panele Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürü Ülkü Köseoğlu, Karali Çay Sanayi Tic.ve Gıda Paz. A.Ş. Yetkilisi Mustafa Karaali, IMO-ÇAYKUR Projesi Koordinatörü Levent Alışır panelist olarak katılacak.