Orhan Ovacıklı: Gevşekliğe Yer Vermeden...

Orhan Ovacıklı: Gevşekliğe Yer Vermeden...
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Rizespor'da, futbolculardan Orhan Ovacıklı, Gaziantep'ten galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili ekibin defans oyuncusu Orhan Ovacıklı, ligin çok değişken olduğunu ifade ederek, üst üste alınan 2-3 mağlubiyetin bir anda kendinizi dipte bulmanıza sebep olduğunu ve hiç gevşekliğe yer vermeden daha yukarılara tırmanmak için çalışacaklarını kaydederek, "Ligin üst sıralarında olmak alt sıraların stresinden uzak olmak için çalışıyoruz" dedi.

Karadeniz ekibinin defans oyuncusu, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları Trabzonspor maçında aldıkları galibiyet ile 21 puana ulaştıklarını, bunun iyi bir puan olduğunu belirtti.

Ligin ilk yarısında bitime iki maç kaldığını anımsatan Orhan, "Hedefimiz iki maçta en yüksek puanı toplamak. İlk rakibimiz Gaziantepspor. İnşallah istediğimiz sonucu alırız. Ligin üst sıralarında olmak, alt sıraların stresinden uzak olmak için çalışıyoruz. Lig çok değişken. Üst üste alınan 2-3 mağlubiyet bir anda kendinizi dipte bulmanıza sebep oluyor. Biz de hiç gevşekliğe yer vermeden daha yukarılara tırmanmak için çalışacağız" dedi.

Orhan Ovacıklı, takım olarak kendilerine olan güvenin yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada yeşil-mavili ekip, Gaziantepspor ile yapacağı maçın Rize'deki hazırlıklarını teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla tamamladı.

Sakatlığı bulunan Nika Dzamalidze çalışmaya katılmazken Eren Albayrak ve Makiadi takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Karaman, defans oyuncusu Oboabona ile idmanda bir süre sohbet etti.

İlk 15 dakikanın ardından basına kapalı devam eden çalışmanın taktik ağırlıklı maçla sona erdiği bildirildi.