Orman Polemiğe Noktayı koydu

Orman Polemiğe Noktayı koydu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'ye yönelik kullandığı ifadelere açıklık getirdi.
Orman, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, kulüple ilgili düzenlenen Beşiktaş Gelişim Grubu toplantısında söylediği bazı sözlerin basındaki yansıtılma tarzından rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta önemli başarılara imza atan, camiamıza şerefli bir şampiyonluk armağan eden, Türkiye Kupası kazandıran kıymetli dostum ve spor adamı Sayın Mustafa Denizli'ye, sezon öncesi teklif götürdüğüm doğrudur" ifadelerini kullandı.
 
Başkan Orman, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
 
"Beşiktaş başkanı olarak göreve gelmemin ardından ilk sezonumda Sayın Mustafa Denizli'yi tekrar Beşiktaşımıza kazandırma çabam; kendisine olan yüksek inancımı ve güvenimi de sergilemektedir. Elbette ki kendisine olan güven ve inancımın karşılık bulmamış olması, aynı zamanda Beşiktaşımız için de belkide kaçan başarılar anlamı taşımaktadır. Eleştirilerimin bu bağlamda değerlendirilmesini arzu eder, değerli hocamız Sayın Denizli'ye sevgi ve saygılarımı sunarım."