Orman ve Su İşleri Bakanlığında görevden alma ve atama

Orman ve Su İşleri Bakanlığında görevden alma ve atama
Orman ve Su İşleri Bakanlığında görevden alma ve atamalar yapıldı. İşte görevden alınanlar ile atananlar:

Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Genel Müdür Yardımcılığına Ali Fuat Ünal atandı. Ayrıca, Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, bu suretle boşalacak olan 1 inci derece kadrolu + 3600 ek göstergeli Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Halil Coşkun atandı.

Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi ve Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken;

Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Türk, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Kara, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Ahmet Sırrı Beşel, Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Korucu, atandı.

Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Erzurum 13. Bölge Müdürlüğüne ise Ahmet Akkiprik’in ataması yapıldı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Elazığ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Ankara 5. Bölge Müdürlüğüne, Isparta 18. Bölge Müdürü Murat Acu’nun, bu suretle boşalacak olan 1 inci derece kadrolu ve + 3000 ek göstergeli Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne Mustafa Altunok’un ataması yapıldı.