Ortak Hedef: Rize'ye Hizmet

Ortak Hedef: Rize'ye Hizmet
Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’a...

Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’a makamında iade-i ziyarette bulundular.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Mali Müşavirler Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, partimizde görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.

Karal, Rize’de faaliyet gösteren gerek siyasi partiler gerekse sivil toplum örgütleri ile beraber el ele verdiklerini belirterek, ‘’Gayemiz Rize’mize hizmet olduğuna göre bu anlayış içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problemin olmayacağını düşünüyoruz. Bu anlamda önemli sivil toplum örgütlerimizden bir tanesi olan Mali Müşavir Odamızla sıkı diyalog içerisindeyiz. Kendileri de aynı şekilde  beraber Rize’mizin sorunları ile yakinen ilgileniyorlar. Sorunların çözümünde katkı sağlıyorlar. Rize’mizin geleceği ile alakalı projelerde Mali Müşavirler Odamızla bir çok konuda aynı düşünüyoruz’’ dedi.

Karal, sivil toplum örgütleri ile yapmış oldukları diyalog çalışmaları neticesinde yakın ilgi ve alaka gördüklerini ifade ederek ‘’Kendilerine teşekkür ediyorum. Rize esnafımızın, tüccarımızın ve Rize’de iş yapan sanayicilerin sorunlarıyla ilgileniyorlar. Bu anlamda teşvik yasası ile duyarlıklarını ortaya koydular. Bizleri bu anlamda bilgilendirdiler. Bizlerde odamızın doğrultusunda yaptığımız çalışmaları neticeye almış olduk. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da bu birlikteliğimizin devam edeceğine inanıyorum’’diye konuştu.

mali-musavirlerden-hasan-karala-ziyaret-1.jpg

Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu  ise, bizler zaman zaman sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile birlikte Rize’nin sorunları ve çözüm önerileri gibi istişareler yaptıklarını belirterek, ‘’Bu anlamada Rize’ye sunduğu katkılarından dolayı il başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu toplantıların birlikteliklerinin devamını arzulamaktayız. En önemlisi Rize’miz den bir başbakanımız var. Birlik ve beraberlik konusunda Rizeli ne kadar beraber olursa aşamayacağı bir konu olmayacağını düşünüyorum. Bu konuda sayın başkanımız özverili davranıyor. Sivil toplum örgütleriyle sık sık bir araya geliyorlar. Bizde bu anlamda yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bir iadeyi ziyaret yaptık.’’diye konuştu.