'Ortam Sanal Olsa da Suçlar Gerçek'

'Ortam Sanal Olsa da Suçlar Gerçek'
Rize İl Emniyet Müdürlüğü personelince Rize’de lise öğrencilerine yönelik güvenli internet kullanımı semineri düzenlendi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü personelince, “Ortam Sanal Olsa Da, İşlenen Suç Gerçektir” isimli proje kapsamında lise öğrencilerine yönelik güvenli internet kullanımı semineri düzenlendi.

rize-il-emniyet-mudurlugu-guvenli-internet-kullanimi-semineri-1.jpg

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen internetin, güvenli ve bilinçli kullanılarak, olması muhtemel olumsuz olayların yaşanmadan engellenebilmesi amacıyla, Rize Valiliğinin oluru ile 2014-2015 eğitim öğretim döneminde hayata geçirilen “Ortam Sanal Olsa Da, İşlenen Suç Gerçektir” isimli proje kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları devam ediyor.

rize-il-emniyet-mudurlugu-guvenli-internet-kullanimi-semineri-3.jpg

Bu kapsamda, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü personelince, Tevfik İleri Anadolu Lisesi ve TOBB Fen Lisesi ile Çayeli ilçesinde bulunan Ahmet Hamdi İsakoğlu Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

Seminerin öğrenciler açısından faydalı geçtiği ve il genelindeki bu tür çalışmaların süreceği belirtildi.

rize-il-emniyet-mudurlugu-guvenli-internet-kullanimi-semineri-4.jpg

rize-il-emniyet-mudurlugu-guvenli-internet-kullanimi-semineri-5.jpg

rize-il-emniyet-mudurlugu-guvenli-internet-kullanimi-semineri-2.jpg