Osman Karavin'in Son Sağlık Durumu Nasıl?

Osman Karavin'in Son Sağlık Durumu Nasıl?
Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın geçtiğimiz Perşembe günü Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezinin açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılan ve aort damarının yırtılması nedeniyle burada ameliyat edilen, ameliyatın ardından tedavisi devam ederken 2. bir ameliyat geçiren Rize iş dünyası ile siyasetinin güler yüzlü sevilen ismi Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve kritik bir sürecin devam ettiği öğrenildi.

Yoğun bakım ünitesinde diyaliz makinesine bağlı olarak tedavisine devam edilen Osman Karavin'in hayati tehlikesi devam ederken, sevenleri ve dostları bir an olsun hastaneden ayrılmıyor ve dualarını esirgemeyip sürekli duada bulundukları Karavin'den gelecek sevinçli haberi bekliyor.  

Öte yandan Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize ve Trabzon'daki hemşehrilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

img_9735.jpg

Başkan Avcı, yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Partimizin Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Ahmet Sorgun ile Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Trabzon Teşkilatı, Farabi Hastanesindeki görevli doktor ve personeliyle, gerek telefonla arayarak, gerek sosyal medya üzerinden gerekse hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten ve duada bulunan tüm dost ve yakınlarımızla Rize ve Trabzonlu hemşehrilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi.