Osman Özköylü: "Oyun anlamında adalet yerini buldu“

Osman Özköylü: "Oyun anlamında adalet yerini buldu“
Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Çaykur Rizespor karşısında çok iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, "Oyun anlamında adalet yerini buldu. Son dakikada attığımız golle beraberliği aldık" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, çok iyi bir oyun oynadıklarını söyledi.

Özköylü, oyunu başından sonuna kadar kontrol ettiklerini vurgulayarak, "Son dakikada da gelse kazanılan bir puan çok değerli. Maçın başından itibaren top bizdeydi. Ağır sahada çok fazla pas yaptık. İlk yarı yüzde 76 top bizdeydi. Maç içerisinde 600'ün üzerinde pas yaptık. Deplasmanda oynayan bir takım için istatistikler çok iyi. Bu maçı kaybetsek hak etmediğimiz bir sonuç olurdu. Rizepsor maçın genelinde hücum aksiyonlarımızı durdurma üzerine oyun oynadı. Yan topta yaptığımız hata geri düşmemize neden oldu. Son dakikaya kadar iyi mücadele ettik." şeklinde konuştu.

Son 25 dakikada oyunun kontrolünü tamamen ele aldıklarına dikkati çeken Özköylü, "Oyunu forse ettik. Hak ettiğimiz oyunun karşılığını son dakikada aldık. Bütün istatistiklerde fark atarak aldığımız bir puan çok değerli. Oyun anlamında galibiyet bizim hakkımızdı. Oyun anlamında adalet yerini buldu. Son dakikada attığımız golle beraberliği aldık." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum