ÖSYM Başkanı Aygün, RTEÜ'yü Ziyaret Etti

ÖSYM Başkanı Aygün, RTEÜ'yü Ziyaret Etti
Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine (RTEÜ) ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, makamında ağırladığı ÖSYM  Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'e nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün ise, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin incisi konumunda olan Rize’de ve akademik başarıları ile takdir toplayan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Görüşmede, RTEÜ'de yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve projelere ilişkin konular ele alındı.

Ziyaretin sonunda Rektör Karaman, ÖSYM Başkanı Aygün’e günün anısına hediye takdiminde bulundu.

RTEÜ anı defterini imzalayan ÖSYM Başkanı Aygün, daha sonra Rektör Karaman eşliğinde merkez kampüsü gezdi.

olcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-11.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-10.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-9.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-8.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-7.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-6.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-5.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-4.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-2.jpgolcme-secme-yerlestirme-merkezi-osym-baskani-prof-dr-halis-aygun-universitemize-ziyaret-gerceklestirdi-1.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-032.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.