ÖSYM Başkanı Demir'den RTEÜ Rektörü Karaman'a Ziyaret

ÖSYM Başkanı Demir'den RTEÜ Rektörü Karaman'a Ziyaret
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a ziyarette bulundu.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir’i makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Üniversitenin genel durumu hakkında bilgiler vererek 10 yıl gibi kısa bir sürede hızla büyüyen bir kurum olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Rektör Karaman, “Amacımız, vizyonu bulunan uluslararası bir üniversite olarak, 2023 hedefinde olan ülkemize Ar-Ge çalışmalarımızın yanında projeler üretip, donanımlı bireyler yetiştirerek katkı sunmaktır.” dedi.

prof.-dr.-huseyin-karaman---prof.-dr.-omer-demir-(6).jpg

Ülkelerin kalkınmasında eğitimin büyük rol oynadığını kaydeden ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir, bu noktada üniversitelere önemli görevlerin düştüğünü söyledi. Üzerine düşen sorumluluğun bilinci ile hareket eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini de hızlı gelişiminden dolayı kutlayarak, başarılar diledi.

prof.-dr.-huseyin-karaman---prof.-dr.-omer-demir-(7).jpg

Görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman eşliğinde ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir Üniversitenin kampüslerini dolaşarak yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca yerleşkenin içerisinde bulunan ÖSYM Bürosunu da gezerek inceledi.

prof.-dr.-huseyin-karaman---prof.-dr.-omer-demir-(9).jpgprof.-dr.-huseyin-karaman---prof.-dr.-omer-demir-(1).jpgolcme,-secme-ve-yerlestirme-merkezi-(osym)-baskani-prof.-dr.-omer-demir,-recep-tayyip-erdogan-universitesi’ne-ziyarette-bulundu-(4).jpgolcme,-secme-ve-yerlestirme-merkezi-(osym)-baskani-prof.-dr.-omer-demir,-recep-tayyip-erdogan-universitesi’ne-ziyarette-bulundu-(3).jpg

olcme,-secme-ve-yerlestirme-merkezi-(osym)-baskani-prof.-dr.-omer-demir,-recep-tayyip-erdogan-universitesi’ne-ziyarette-bulundu-(8).jpg