ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KTÜ’de

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KTÜ’de
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’u makamında ağırladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, beraberindeki ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek, ÖSYM Başkan Danışmanı İrfan Özüdoğru, ÖSYM Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kesgin, ÖSYM Trabzon İl Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi Bal, ÖSYM Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Eyüp Öztürk, ÖSYM Koordinatör Sekreteri Yavuz Örs ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

KTÜ’nün akademik ve fiziksel durumu ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı; yapılan çalışmalara, Üniversitenin hedeflerine ve güncel gelişmelere ilişkin ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a bilgilendirmede bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ÖSYM’nin eğitim sistemi içerisindeki önemine vurgu yaparak ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy ve ekibine çalışmalarında başarı diledi.

Ziyaret, görüş alışverişinde bulunulması, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’un, KTÜ anı defterini imzalaması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci-osym-baskani-prof-dr-bayram-ali-ersoyu-makaminda-agirladi-1.jpg

ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci-osym-baskani-prof-dr-bayram-ali-ersoyu-makaminda-agirladi-2.jpg

ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci-osym-baskani-prof-dr-bayram-ali-ersoyu-makaminda-agirladi-3.jpg

ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci-osym-baskani-prof-dr-bayram-ali-ersoyu-makaminda-agirladi-4.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum