Otomobil kanala uçtu: 7 ölü

Otomobil kanala uçtu: 7 ölü
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde meydana gelen kazada otomobilin sulama tahliye kanalına uçması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.

Akçakale ilçesine bağlı İkizce köyü 10. kilometresinde gece geç saatlerde sürücüsü tespit edilemeyen 63 NT 950 plakalı otomobil sulama tahliye kanalına uçtu.

Sabahın erken saatlerinde köylülerin bir otomobili suda görmesi üzerine durumu Jandarmaya bildirdi. Jandarma olay yerine gelerek, gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

Otomobilin sudan çıkarılması için Vinç çağırıldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesiyle birlikte otomobili sulama kanalında çıkarma çalışmaları başlatıldı. Vinç ile tahliye kanalından çıkarılan otomobilin içerisinde 7 kişinin olduğu görüldü. Otomobildeki 7 kişinin cansız bedeni jandarma ve köylülerin yardımı ile çıkarıldı.

Cumhuriyet Savcısı ölen kişilerin kimlik tespit çalışmalarına başladığı bildirildi. Yapılan çalışmalarda ölen bir kişinin İbrahim Ay olduğu öğrenildi. Otomobilden çıkarın 7 kişiden 2'sinin erkek, 2'sinin kadın ve 3'nün de çocuk olduğu bildirildi.