Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü, 6 yaralı

Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü, 6 yaralı
Otomobil otobüs durağına dalarken, 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 14:50 sıralarında, Beşevler Küçük Sanayi kavşağında Metro Market önündeki otobüs durağında meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Atıl Arda Yavuz'un kullandığı 34 DH 7606 plakalı özel otomobil, aşırı hız sebebiyle kontrolden çıktı. Otobüs durağına çarpan otomobil takla attıktan sonra yan yatıp durdu. 

haber-kaza-1.jpg

Durakta otobüs bekleyen yolcuların bir kısmı kaçarak canını kurtardı. Can pazarı yaşanan kazada, Semra Çetin (47) ile Resmiye Yurteri ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi daha hayatını kaybetti. Kazada, sürücü Atıl Arda Yavuz ile aynı araçta bulunan üniversite öğrencileri Bahadır Güntekin, Hacer Gizem Korkmaz ve Ali Gökhan ile durakta otobüs bekleyenlerden 6 kişi yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.  

Bayram ziyaretine gitmek için otobüs beklerken trafik canavarına yakalanan kazazedelerin yakınları kazayı haber alır almaz olay yerine geldi. Ölenlerin yakınları fenalık geçirdi. Otomobilin İstanbul'dan Aydın'a gittiği öğrenilirken, kazayla alakalı tahkikat devam ediyor. 

Bursa'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazadan dram çıktı. 

haber-kaza-5.jpg

Beşevler Küçük Sanayi kavşağında otobüs durağına dalan otomobil 4 kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına sebep olurken, bayram günü meydana gelen feci kazadan dram çıktı. Kazada hayatını kaybeden Semra Çetin'i (49) ölüm, çalıştığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gitmek için otobüs beklerken yakaladı. 3 çocuk annesi Çetin, mesai yerine morga gitti. Çetin'in cansız bedeni çalıştığı hastanenin morguna kaldırılırken, ölümü mesai arkadaşlarını üzüntüye boğdu. 

DÜĞÜNE DEĞİL ÖLÜME GELDİ 

Aynı kazada hayatını kaybeden Resmiye Yurteri'nin (64) ise İstanbul Maltepe'den yeğeninin düğünü için Bursa'ya geldiği ortaya çıktı. Yurteri'nin düğünden sonra akraba ziyaretine gitmek için otobüs beklediği öğrenildi.  

Feci kazada üniversite öğrencisi Ebru Candaş ile Hikmet Dikici de hayatını kaybetti. Candaş'ın çarpmanın etkisiyle etrafa saçılan bavulundan KPSS ve ders kitapları çıktı. Memur olmaya hazırlandığı anlaşılan Candaş'ın yakınlarına ulaşılmaya çalışılıyor. 

ANNESİNİN CESEDİ GÖRÜNCE BAYILDI 

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Resmiye Yurteri'nin kızı Cevriye ve damadı Ahmet Toppınar acı haberi alır almaz olay yerinde koştu. Polisler, "O senin annen değil, başka biri" diye genç kadını uzaklaştırmak istedi. Ancak, kocasının cesedin üzerindeki gazeteyi kaldırması üzerine Cevriye Toppınar annesinin cesedini görüp fenalaştı. Bayılan Cevriye Toppınar ambulansla hastaneye kaldırıldı.  

haber-kaza-2.jpg

haber-kaza-3.jpghaber-kaza-4.jpg