Otomobilin Çarpması Sonucu Ölen Kişi Rize'de Defnedilecek

Otomobilin Çarpması Sonucu Ölen Kişi Rize'de Defnedilecek
Samsun'da otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Süleyman Mahak, bugün eniştesi olduğu Rize’de defnedilecek. Aynı kazada otomobil sürücüsü ile birlikte otomobilde bulunan 2 kişi de yaralanmıştı.

Samsun'da otomobilin çarpması sonucu 75 metre savrularak hayatını kaybeden aslen Samsunlu olan Süleyman Mahak (64), bugün eniştesi olduğu Rize’de İkindi Namazına müteakiben Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yağlıtaş Mahallesindeki Belediye Asri Mezarlığına defnedilecek. Rize eniştesi olan Mahak'ın Rize Belediyesi'nden emekli olduğu ve emekli olduktan sonra memleketi Samsun'da yaşadığı öğrenildi.

suleyman-mahak.jpg

Kaza, İlkadım ilçesi Samsun-Ankara karayolu Toybelen mevkiinde dün akşam saat 19.15'te meydana gelmişti.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin C. (25) idaresindeki 34 PG 9622 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmekte olan yaya Süleyman Mahak'a (64) çarptı. Kazada otomobilin yaklaşık 75 metre savurduğu yaya Süleyman Mahak parçalanarak olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Hüseyin C. ile yanında bulunan Ayşe Deniz ve Ayten Gündoğdu (41) yaralandı.

suleyman-mahak-samsun-trafik-kazasi-(1).jpg

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ölen Süleyman Mahak'ın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmış ve akabinde yakınlarına teslim edilmişti. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

suleyman-mahak-samsun-trafik-kazasi-(4).jpgsuleyman-mahak-samsun-trafik-kazasi-(3).jpgsuleyman-mahak-samsun-trafik-kazasi-(2).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Otomobil Yayaya Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı