Otomobilin Çocuğa Çarptığı Anlar Kamerada

Otomobilin Çocuğa Çarptığı Anlar Kamerada
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, kaza, Kümbet Mahallesi, Hacı Esat Efendi Caddesi'nde meydana geldi. 12 yaşındaki Mahmut İspir isimli çocuk, caddeden yolun karşısına geçmek istedi. Kaldırımın hemen kenarında duran İspir, yoldan geçen araçları kontrol etti. İlk olarak sol tarafa bakan İspir, sağından gelen aracın geçmesini bekledikten sonra tekrar soluna bakmadan koşarak yola atladı. Bu sırada İspir'e, Ali Demir'in kullandığı 46 VG 616 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan küçük çocuk, asfalta düşerek ağır yaralandı. Yaralı çocuğun yardımına kazaya şahit olan vatandaşlar ve esnaf koştu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis'e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut İspir, buradaki ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar aynı bölgede daha önce de bu tür kazaların yaşandığını belirterek, yola hız kesici bariyer konulmasını istedi.

(Murat Sürücü /İHA)

Kaynak:IHA