Ovit Tüneli Çalışanları Sertifikalarını Aldı

Ovit Tüneli Çalışanları Sertifikalarını Aldı
İkizdere Halk Eğitim Merkezi ve Ovit Tünelini inşa eden yüklenici firma CMA işbirliği ile düzenlenen 9 Eğitici Kurs sona erdi.

İkizdere Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi ve Ovit Tünelini inşa eden yüklenici firma (CMA) organizasyonu ile gerçekleştirilen eğitici 9 kursla 148 işçi, İş Makineleri Operatörlüğü, Ağır ve Tehlikeli İşlerde Kaynakçılık gibi 9 farklı alanda sertifika aldı.

2050 metre rakımdaki Sivrikaya Köyündeki Ovit Tüneli Şantiyesinde yapılan sertifika törenine Kaymakam Abdil Koç’da katıldı.

23.20130324173214.jpg

Tamamlandığında Dünyada 2.en uzun çift tüplü tünel olacak olan 14700 metre uzunluğundaki Ovit Tünelinde çalışmaların dikkatli bir şekilde sürdüğünü söyleyen İkizdere Kaymakamı Abdil Koç’Tünel inşaat alanı dâhilindeki işleri kapsayan program sayesinde işçiler nasıl daha verimli çalışabileceklerine dâhil teknik konularda 3 aylık süre içinde 148 çalışanımız eğitilmiş oldu. Kursiyerler ayrıca iş güvenliği konusunda alınması gereken önlemlere dair bilinçlendirildi. Kursların işçilere hem teknik konularda hem de güvenlik anlamında çok katkısının olacağını düşündüğümüz için bu ve bunun gibi programlara her zaman destek verdiklerini. İstek olduğu zaman Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte her türlü kursu açmaya hazırız. Türkiye’nin en büyük ulaşım projelerinden birisi olan Ovit Tüneline emeklerinizden dolayı kutluyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. İşyerinde iş güvenliği mal ve can güvenliği her şeyin ötesindedir’

Kaymakam Abdil KOÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan SARIKAYA ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emrullah KOLCU ile birlikte kursa katılan 148 çalışana sertifikalarını verdi. Ovit Tünel çalışanlarının iş güvenliği ve iş makineleri kursu sona erdi

cma-s.20130324173453.jpg