Oy Nurcanum da Rize’ye Destek Verecek

Oy Nurcanum da Rize’ye Destek Verecek
“Oy Nurcanum Nurcanum” adlı şarkısıyla ismini sanat dünyasına yazdıran Rizeli sanatçı Davut Güloğlu, Rize’deki o projeye destek vereceğini açıkladı.

Rizeli ses sanatçısı Davut Güloğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı'ya makamında gerçekleştirdiği ziyarette RENK Projesine destek vermek istediğini açıkladı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Güloğlu, “Yine doğduğum memleketimdeyim. Bu şehirde olmanın mutluluğunu her yanımda hissediyorum.” İfadesinde bulunduktan sonra Rize’yi çok sevdiğini ve fırsat buldukça Rize'ye geldiğini, hatta Rize’de uygulanan RENK Projesine destek vermek üzere yakın bir zamanda tekrar geleceğini ifade etti.

RENK projesiyle ilgili duygularını dile getiren Güloğlu, herkesi çocukların eğitimine duyarlı olmaya ve projeye katkıda bulunmaya çağırarak, “Buradaki amacımız Rize'deki eğitime destek olup çocuklarımızın eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında yapılan çalışma ve projelere katkı sunmaktır. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesine bir sanatçı olarak destek vermek istiyorum. Bunun için yakın bir zamanda yeniden Rize’ye geleceğim” diye konuştu.

davut-guloglundan-ersin-yaziciya-ziyaret-1.jpg

Vali Yazıcı ise yaptığı açıklamada, Hemşehrimiz Davut Güloğlu’nu Rize’de görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ve ziyaret nedeniyle ayrıca memnuniyetini dile getirdi.

Sanatçı Davut Güloğlu’nun Rize şehrinin, Rize halkının kalkınmasına yönelik olarak uygulamakta olduğumuz RENK Projesi faaliyetlerine ve organizasyonlara destek vermesinin memnuniyet verici olduğu belirten Vali Yazıcı, “Rize Valiliği olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek oluyoruz. Hiçbir millet eğitim ve sanatta ilerlemeden güçlü bir millet olamaz. Gelecek planlarımızı yaparken asla ihmal edemeyeceğimiz konuların başında eğitim, kültür ve sanat gelmektedir. Bu nedenle eğitim alanında yapılan bir faaliyeti çok önemsiyoruz.” diye konuştu.

davut-guloglundan-ersin-yaziciya-ziyaret.jpg