Oy Nurcanum Rize'de Sözünü Tuttu ve Desteğini Verdi

Oy Nurcanum Rize'de Sözünü Tuttu ve Desteğini Verdi
Şubat Ayı içerisinde Rize Valisi Ersin Yazıcı’ya makamında gerçekleştirdiği ziyarette RENK Projesine destek vereceğine dair söz veren Rizeli Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu, sözünü tuttu ve RENK Projesi kapsamında öğrencilerle buluştu.

Vali Ersin Yazıcı tarafından başlatılan 'Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi' kapsamında sanatçı Davut Güloğlu öğrencilerle buluştu.

Sanatçı Davut Güloğlu’nun konuk olduğu programa Vali Ersin Yazıcı ile eşi Hanife Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Rize Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve Kadın Meclisi Üyeleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Söyleşi öncesi sınıfları gezen heyet, öğrencilerle bir süre sohbet ederek kitap okuma saatine katıldı.  Sanatçı Davut Güloğlu’nu karşılarında gören öğrenciler büyük bir heyecan yaşarken, Vali Yazıcı ise, dostluk üzerine öğrencilerin görüşlerini aldı.

davut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-4.jpg

Öğrencilere kitap okumanın öneminden bahseden Vali Ersin Yazıcı, yine öğrencilerle hep bir ağızdan “En iyi dost kitaptır” diyerek, “Milletleri ilerleten ve yücelten, zengin kitaplıklardır. Kitaplar en sağlıklı arkadaştır. Kitaplar bizi hiç bir zaman yalnız bırakmaz ihtiyaç duyduğumuz her an yanımızda olurlar.” dedi.

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan Vali Ersin Yazıcı, Hemşehrimiz Güloğlu’nu doğup büyüdüğü Rize’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Vali Yazıcı, "Sanatçı Davut Güloğlu,  RENK Projesine destek vermek için geldiler. Davut Güloğlu Rize’deki eğitimin kalitesinin yükseltilmesine katkı sunacaktır. Bugün bu projemizle çok önemli bir günü yaşıyoruz. Bugün çok değerli hemşehrimiz bizlerle beraber. Projeye yaptıkları destekten ötürü şahsım ve Rize halkı adına teşekkür ediyorum." dedi.

ersin-yazici-001.jpg

Sanatçı Davut Güloğlu ise, Çay’ın Başkenti Rize’ye, kendi evine gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, " Valimiz Ersin Yazıcı ve eşleri  Hanife Yazıcı‘nın daveti üzerine geldiğimiz Rize’de büyük bir heyecan duydum. Böyle özel bir projeyi desteklemenin anlamı benim için çok büyük.  Rize'de bulunmayı şahsım adına bir ayrıcalık olarak değerlendiriyorum. Buradaki amacımız eğitime destek olup,  eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında yapılan çalışma ve projelere katkı sunmaktır. Böyle güzel bir projede yer almak gerçekten beni mutlu etti ve duygulandırdı. Bu çocuklarımızı sevgiyle bir arada geleceğe hazırlıyoruz. Güzel bir gelecek ancak eğitimin ışığında ve bilginin gücüyle yaşanabilir. Valiliğin hazırladığı eğitime destek projesine tam destek veriyorum." diye konuştu.

Öğrencilerin kendisine gösterdiği ilgiden ve sevgiden memnun olduğunu ifade eden Güloğlu, projeye destek olmanın kendisini mutlu ettiğini anlattı.

davut-guloglu-001.jpgdavut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-5.jpgdavut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-7.jpgdavut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-6.jpg

davut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-10.jpgdavut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-8.jpgdavut-guloglu-rizede-renk-projesine-destek-verdi-9.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Oy Nurcanum da Rize’ye Destek Verecek