Oyunu Gelinliğiyle Kullandı - VİDEO

Oyunu Gelinliğiyle Kullandı - VİDEO
Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir gelin anayasa değişikliği referandumunda gelinliğiyle oy kullandı.

İHA ÖZEL HABERİ...

Sungurlu ilçesinde düğün tarihleri referanduma denk gelen gelin Rukiye Afacan, gelinliğini giyip sandık başına gitti. Saat 11.30'de yapılacak olan gelin alma töreni öncesi sabahın erken saatinde Şehit Mahmut Peşmen İlköğretim Okulu'na giden gelin Rukiye Afacan, 1063 numaralı sandıkta oy kullandı. Düğünlerinin daha anlamlı olduğunu söyleyen gelin Rukiye Afacan, eşi Bekir Afacan'ın (30) Ankara'ya oy kullanmak için gittiğini söyledi.

rukiye-afacan-corum-sungurlu.jpg

Bugün düğünü olmasına rağmen vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gittiğini dile getiren Afacan, "Ülkemiz için en doğru karar neyse umarım herkes o kararı verir. Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum. Bugün Ankara'ya gideceğim gelin olarak bütün bekarlara rabbim böyle bir düğün ve oy kullanmayı nasip etsin. Referandum ülkemiz için hayırlı, uğurlu olur inşallah" dedi.

rukiye-afacan-corum.jpg

Gelini sandık başında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemezken, kutlamayı da ihmal etmediler. Sungurlu ilçesinde 41 bin 643 seçmenin 190 sandıkta oy kullanması bekleniyor.