ÖZ Gıda İş Sendikası, ÇAYKUR Mevsimlik İşçisi İçin 3000 Adam Ayı Talebinde Bulundu

ÖZ Gıda İş Sendikası, ÇAYKUR Mevsimlik İşçisi İçin 3000 Adam Ayı Talebinde Bulundu
ÖZ GIDA İŞ Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, ÇAYKUR mevsimlik işçileri için 3000 adam ayı talebinde bulundu.

ÖZ GIDA İŞ Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, ÇAYKUR’da mevsimlik işçi olarak çalışan teknik personelin 180 gün çalışma süresini doldurduğundan 3. sürgün yaş çay sezonunda fabrikalarda aksaklık yaşanmaması için ve diğer mevsimlik işçilerin daha uzun süreli çalıştırılabilmeleri için 3 bin adam ayına ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, sendika ziyaretinde bulunan Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’den talepten bulundu.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, ÖZ GIDA İŞ Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığına ziyarette bulundu. Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Köse ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı sendika ziyaretinde ÖZ GIDA İŞ Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Rize Milletvekilleriyle İl Başkanına, Çaykur çalışanları için Toplu İş Sözleşmesi ve diğer konularda şimdiye kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri destekler için teşekkürlerini ileterek, “Mevcut işçilerimizin 180 gün çalışmayı tamamlamaları ve mevsimlik teknik elemanların 180 günü Ağustos ayında doldurmaları nedeniyle fabrikalarımızda 3. Sürgünde aksaklık yaşamamak için teknik elemanları ve ihtiyaç duyulan diğer çalışanları daha uzun süre çalıştırmak adına 3000 gün adam ayına ihtiyacımız olduğunu kendilerine ilettik. Bu konuda da kendilerinden destek istedik” dedi.

rize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-akparti-rize-il-baskani-ishak-alim’den-oz-gida-is-rize-subesine-ziyaret-(1).jpgrize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-akparti-rize-il-baskani-ishak-alim’den-oz-gida-is-rize-subesine-ziyaret-(2).jpgrize-milletvekili-osman-askin-bak-ve-akparti-rize-il-baskani-ishak-alim’den-oz-gida-is-rize-subesine-ziyaret-(8).jpg