Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Çukutli, ÇAYKUR Genel Müdürü Alim'i ziyaret etti

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Çukutli, ÇAYKUR Genel Müdürü Alim'i ziyaret etti
Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile sendikanın Rize Şubesine ziyarette bulundu.

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rize’de gerçekleştirdiği temaslar kapsamında ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i makamında ziyaret eden Çukutli, geçici işçilere kadro düzenlemesini içeren yasa hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca geçici işçilerin durumu ve çözüm önerileri hakkında sendikanın görüş ve taleplerini iletti.

Görüşmede, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile İnsan Kaynakları Dairesi Başkan İhsan Kabil de yer aldı.

Genel Başkan Halil Çukutli, daha sonra Rize Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katılarak şube yönetimi, temsilci ve üyelerle birlikte ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde yapılan görüşmenin detayları ve gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-caykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim-ile-sendikanin-rize-subesine-ziyarette-bulundu.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-sendikanin-rize-subesine-ziyarette-bulundu-3.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-sendikanin-rize-subesine-ziyarette-bulundu-2.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-sendikanin-rize-subesine-ziyarette-bulundu-1.jpg

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5-002.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum