Öz Gıda Rize Şube’den İftar Yemeği

Öz Gıda Rize Şube’den İftar Yemeği
Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Rize Şube Başkanlığı tarafından organize edilen Temsilciler Meclisi Toplantısı ve iftar yemeğine; ÇAYKUR ve Çaysan işyeri sendika temsilcilerinin yanı sıra, Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcıları Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Halis Çakır, Enis Karabacak, Hasan Karamahmutoğlu, İdris Doğru, Şube Kadın Komitesi ve Gençlik Komitesi katılım sağladı.

İftar programında konuşan Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı; "İftar programımızı Rabbim hayırlara vesile kılsın. Birliğimiz daim olsun. Öz Gıda İş Sendikası olarak biz büyük bir aileyiz. Davetimize gelerek bizleri onurlandırdığınız için şube başkan yardımcılarımıza, şube yönetim kurulu üyelerimize, tüm temsilcilerimiz ve komitelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayının sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının yoğun şekilde yaşamasına vesile olduğunu vurgulayan Bursalı, “Dünya genelinde zor bir dönemden geçmekte olduğumuz ramazan ayının, huzur, hoşgörü ve barış getirmesini, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşmamızı temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

oz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-1.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-2.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-4.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-9.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-8.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-6.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-7.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-3.jpgoz-gida-is-sendikasi-dogu-karadeniz-rize-sube-baskanligi-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-5.jpg