Özel Güneysu Okullarında Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi

Özel Güneysu Okullarında Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rize'de Yerli Malı Haftası (Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası) kapsamında Özel Güneysu Okullarında bir dizi etkinlik düzenlendi. 

Etkinlik kapsamında Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesini temsil eden serginin açılışı, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer’in katılımıyla gerçekleştirildi 

Sergiyi gezen davetliler 7 coğrafi bölgenin ürünleri ve yerel kıyafetleri hakkında tek tek öğrencilerden bilgi aldılar. Velilerin özenle hazırladığı yöresel yemekler misafirlere ikram edildi. Serginin hazırlanışında büyük bir özveriyle destek veren başta veliler olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve personellere teşekkür edildi. 

Programın ikinci bölümü okul konferans salonunda devam etti. Öğrencilerin 7 coğrafi bölge halk oyunları gösterisi ve tutumlulukla ilgili eğitici skeçlerinden oluşan gösterilerin sergilendiği program, öğrencilere tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulanması ile sona erdi.

ozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-2.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-1.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-8.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-12.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-13.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-14.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-15.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-16.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-3.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-4.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-5.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-6.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-7.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-9.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-10.jpgozel-guneysu-okullarinda-yerli-mali-haftasi-etkinligi-duzenlendi-11.jpg