Özel İlgi Rakip Tanımadı Yarı Finale Yükseldi

Özel İlgi Rakip Tanımadı Yarı Finale Yükseldi
Rize'de hentbolda elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekleyen Özel İlgi İlköğretim Okulu, Trabzon'daki grup müsabakalarından mutlu bir şekilde ayrılarak yarı finalde mücadele etme hakkını kazandı.

Rize'de İlköğretim Okulları arası hentbol il birinciliği müsabakalarında birinciliği hiçbir okula kaptırmayan Özel İlgi İlköğretim Okulları'nın başarısı il sınırları dışına taştı. Özel İlgi İlköğretim Okulu Yıldızlar Hentbol Takımı, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde katıldığı grup müsabakalarını başarıyla tamamlayarak yarı finale katılma hakkını elde etti.

Rize İl Birincisi olarak 11-14 Nisan tarihleri arasında Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde yapılan grup müsabakalarına katılan Özel İlgi İlköğretim Okulu, 8 takımın katıldığı karşılaşmalar sonrasında yarı finale çıkmaya hak kazandı.

ozel-ilgi-ilkogretim-okulu-yildizlar-hentbol-takimi-1.jpg

Konu hakkında açıklamalarda bulunan okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Fevzi Nebioğlu kısıtlı imkanlara rağmen başarılı bir sonuç elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Özel İlgi Yıldızlar Hentbol Takımı'nın Yarı Finalde de aynı başarıyı göstereceğine ve Rize'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

Nebioğlu, "Öğrenci mevcudu az olmasına ve çalışma imkanının kısıtlılığından dolayı gereği gibi çalışamamamıza rağmen yine de yarı finale çıkan öğrencilerimizin azmini ve başarısını kutluyorum. Amacımız, yarı finalde de ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmektir. Yarı final müsabakalarının yeri ve tarihi daha sonra federasyonumuzca belirlenecektir." dedi.

ozel-ilgi-ilkogretim-okulu-yildizlar-hentbol-takimi-2.jpg

ozel-ilgi-ilkogretim-okulu-yildizlar-hentbol-takimi-3.jpg