Özel RİDENT Mertoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin Resmi Açılışı Yapıldı

Özel RİDENT Mertoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin Resmi Açılışı Yapıldı
Karadeniz’in en donanımlı ve en büyük ağız ve diş sağlığı polikliniği Özel RİDENT Mertoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin resmi açılışı yapıldı.

Rize Merkeze bağlı Boğaz Mahallesinde genç işletmeci Emre Mertoğlu tarafından kısa bir süre önce hizmete giren Özel RİDENT Mertoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Törene, Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Av. Harun Mertoğlu, RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

ozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(7).jpg

Açılış öncesi Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yaptığı konuşmada, böylesine güzide bir yeri Rize’ye kazandıran genç işletmecileri tebrik ederek, “Her işletme bizim için istihdam demek, Rize’de ticari hareketlilik demek. Belki de birçok ihtiyacı olanın şehir dışına çıkıp bu ihtiyaçlarını görecekken bu ihtiyaçlarını şimdi Rize’de görecek olması bir belediye başkanı olarak beni ziyadesiyle memnun ediyor. Bu anlamda bizim de bu tür işletmelere her türlü desteğe açığız.. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(10).jpg

Vali Çeber ise konuşmasında Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinin Rize ve diğer tüm iller için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Hizmete açacak olduğumuz bu poliklinik, bölgemizde yaşayan vatandaşlara hizmet götürme noktasında önemli bir görevi üstlenmekte. Günümüz dünyasında gelişen teknoloji ile birlikte sağlık alanında da önemli gelişmeler kaydetmekteyiz. Bu doğrultuda hizmete açılan ve kendini teknoloji ve dünyada yaşanan gelişmelerle güncelleyen ve ileri taşıyan hizmet kurumlarını çok önemsiyorum.“ dedi.

ozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(11).jpg

Vali Çeber konuşmasının devamında Covid-19 Pandemi sürecine de değinerek, “Covid-19 Pandemisi alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Bu doğrultuda üç önemli kuralı tekrar hatırlatmak istiyorum ‘maske, sosyal mesafe, temizlik’ Vatandaşlarımız bu kurallara uyduğuna hiç şüphem yok daha da dikkatli olmamız gerektiğini belirtmem gerek. Bu süreci olabilecek en kısa sürede atlatacağımıza inancım tamdır.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının son bölümünde açılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin Rize’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çeber, ”Uzun süreli eğitimlerini tamamlayarak bu polikliniği açan tüm arkadaşları kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.“ dedi.

karadeniz’in-en-donanimli-ve-en-buyuk-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-ozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi’nin-resmi-acilisi-yapildi.jpg

İl Müftüsü Çakmakçı'nın duası ve konuşmaların ardından Vali Çeber ve katılımcıların eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek poliklinik hizmete açıldı.

Başhekimliğini Diş Hekimi Berna Mertoğlu’nun yürüteceği poliklinikte ayrıca Diş Hekimleri Onur Yılmaz, Berrin Deniz Gören ve Gizem Yılmaz görev alacak.

İşletme sahibi Emre Mertoğlu, doktor kadrosuna önümüzdeki günlerde yeni takviyeler yapacaklarını söyledi.

ozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(3).jpgrizede-ozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi’nin-resmi-acilisi-yapildi.jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(2).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(1).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(14).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(4).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(15).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(8).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(16).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(18).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(6).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(5).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(17).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(12).jpgozel-rident-mertoglu-agiz-ve-dis-sagligi-poliklinigi-acilis-toreni-(13).jpg