Özgür Çay'a Plaket Takdim Edildi

Özgür Çay'a Plaket Takdim Edildi
Güneysu İlçe Müftüsü Murat Mutlu, Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri için Güneysu Müftülüğüne bağışta bulunan Özgür Çay Fabrikasını ziyaret ederek Plaket Takdim etti.

Ziyarette Güneysu Müftülüğü adına İlçe Müftüsü Murat Mutlu Fabrika Müdürü Metin Temizel ve Şirket Ortalarından Ömer Faruk Yanık'ı ziyaret ederek Plaket takdim ederek etti. Plakette, “ Özgür Çay AŞ. 2012 yılında Müftülüğümüz Hizmetlerine Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim” ifadeleri yer aldı.

si.20120518001828.jpg

2012 yılı yaş çay sezonunu açtıklarını belirten fabrika yetkililerine sezonun hayırlı olmasını dileyen İlçe Müftümüz Murat Mutlu, “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri nedeniyle İlçe Müftülüğümüze yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler gibi hayırseverlerimizin destekleri ve Müftülük Personelimizin maddi katkıları ile Kutlu Doğum Haftasında birçok faaliyetlerde bulunabildik. Rabbim yapmış olduğunuz hayrınızı kabul eylesin. Hz. Peygamberimizin Doğumunu kutladık. İnşallah Şefaatlerine nail oluruz. Bu arada tevafuk oldu, sizler de yeni dönem çay sezonunu açıyorsunuz, Yüce Mevlâ’mızdan kazasız, sıkıntısız ve bol kazançlı bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi. 

metin-temizel-d.jpg
Şirket Ortaklarından Ömer Faruk Yanık, “Elimizden geldiğince yardım yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da katkıda bulunuruz. Bu nazik ziyaretini bizleri oldukça memnun etti” dedi.