Özgür: "Sahamızda Puan Kaybı Yaşamak İstemiyoruz"

Özgür: "Sahamızda Puan Kaybı Yaşamak İstemiyoruz"
Çaykur Rizesporlu futbolcu Özgür Çek Boluspor karşısında zor bir deplasmanda üç puan aldıklarını vurgulayarak, bunun kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Ligde 7 maç kaldığını ifade eden Yeşil-mavili futbolcu Özgür, "Ligde üçüncü sıradaki rakibimizle aramızda beş puan fark var. Bu lig de her şeyin olabildiği bir lig. Her takımın her takımı yenebildiği bir lig. Biz gücümüzün farkındayız. Kendi sahamızda oynayacağımız dört maç var. Bu dört maçı kazandığımız zaman büyük bir avantaj yakalayacağımızı biliyoruz. Şu an bitmiş bir şey yok." diye konuştu. 

Özgür, bu haftaki Adanaspor maçının da zor olacağını ifade ederek şunları kaydetti: "Adanaspor tehlike içinde, ligde alt sıralarda. Onlar da buraya puan için gelecek. Bizim de üç puan almaktan başka şansımız yok. Sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bizim için zor bir maç olacak. Bu üç puanı alıp milli takım arasına rahat ve huzurlu bir şekilde girmek istiyoruz. Bunu da başaracak bir ekibe ve kaliteye sahibiz. İnşallah şans bizden yana olur. Birçok gol pozisyonu yakalayıp değerlendiremediğimiz maçlar oldu. Bundan dolayı puan kayıpları yaşadık. Bu hafta böyle şanssızlıklar yaşamayız."

Kendi performansını değerlendiren Özgür Çek, "Çok geniş bir kadroya sahibiz. Devre arasında iyi transferler oldu. Kadro kalitesi daha da arttı. Kazanan kadro devam ediyor. Bu normaldir. Hocamızın kararına saygılıyız. Ne zaman görev ve şans verilirse elimizden geleni yapıp şampiyon olma yolunda katkıda bulunmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı. 

ozgur-cek-(2)-001.jpgozgur-cek-(1)-001.jpg