Özkara: "Lige hazırız"

Özkara: "Lige hazırız"
Giresunspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Artık her yönüyle lige hazır hale geldik" dedi.

Özkara, yeni sezon öncesi hazırlık kampı çalışmalarını tamamladıklarını, oyunculara verilen iki günlük iznin ardından, yarın Giresun'da toplanarak sahalarında oynayacakları ligin ilk karşılaşması olan Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Yeni sezon öncesi 3 etap hazırlık kampı çalışması yaptıklarını ve bundan istedikleri verimi almayı başardıklarını ifade eden Özkara, "Yeni oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Kamp çalışmalarda üst düzeyde sağlanan arkadaşlık ve olumlu hava uyum sorununu hemen hemen ortadan kaldırdı. Takım olma yolunda çok önemli adımlar atarak kente dönüyoruz. Artık her yönüyle lige hazır hale geldik" diye konuştu.

Bundan sonra Boluspor maçına odaklanacaklarını kaydeden Özkara, şöyle devam etti: ''Lige iddialı hazırlanan ve bunun için yeni transferler yapan Boluspor ile çok zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmaya çok önem veriyoruz. Boluspor'u yenerek lige 3 puan moraliyle girmek ve taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Bu karşılaşmadan sahada hata yapmayan taraf başarılı sonuçla ayrılacak. Bunun biz olacağına inanıyoruz. Maçın son dakikasına kadar taraftarlarımızdan takımı desteklemelerini istiyoruz."