Özşahin'den Kutlama Mesajı

Özşahin'den Kutlama Mesajı
Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. özşahin mesajında şunları kaydetti:

Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajında, "Sağlıkta yeni açılımların yaşandığı, vatandaşlarımız ve sağlık çalışanlarımız için olumlu gelişmelerin gerçekleştiği günümüzde yeni kurulan bir sağlık kurumu olarak 14 Mart Tıp Bayramını heyecan ve sevinçle karşılıyoruz" dedi.

Dr. Özşahin, yaptığı yazılı açıklamada, sağlığın sonu gelmez bir hizmet alanı olduğunu söyleyerek, "Bu konuda yapılacak olan her türlü çalışma, insanlarımız için yapılacak her türlü konforu hak eden bir alandır. Bu hizmet alanının genişlemesi ile birlikte sağlık çalışanlarımızın yükü, dolayısıyla sağlık çalışanlarımıza duyulan ihtiyaç da artmaktadır. Başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarımızın hepsinin bu sorumluluğun tam bilincinde olduklarının farkındayız. Bu kadar fedakar bir şekilde sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet hareketlerinin menfur ve bir o kadar da toplumumuz tarafından kabul edilmeyen münferit hadiseler olduğuna inanıyorum" dedi.

Özşahin, "Başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarımız için geleceğin çok daha fazla güzelliklere açık olduğu ümidiyle hepimizin 14 mart tıp bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.