Para Ödüllü Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

Para Ödüllü Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından para ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek. İşte yarışmanın detayları...

Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin “Üye Belediyelerin tarihi, turistik, kültürel zenginliklerini anlatıcı tanıtıcı yayınlar yapmak; yarışmalar düzenlemek, sergiler açmak; sosyal, kültürel, turistik içerikli her türlü organizasyonları gerçekleştirmek.” görevinin gereği olarak  fotoğraf yarışması düzenleyeceği bildirildi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Ordu İl sınırları içerisinde bulunan yerlerin tarihi ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkarmak, fotoğraf sanatının görsel gücü ile tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla fotoğraf yarışması düzenleyeceği bildirilen açıklamada başvuruların Trabzon’daki  Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin Merkezine yapılacağı ifade edildi. Yarışmaya son başvuru tarihi olarak ise 13 Eylül 2013 mesai bitimi olarak kaydedildi.

İŞTE ÖDÜLLER…

Birinciye 3 Bin TL.,

İkinciye 2 bin 500 TL.,

Üçüncüye 2 Bin TL.

Jüri Özel Ödülü Bin TL.,

DKBB Özel Ödülü Bin TL ve

5 adet mansiyon ödülü olarak 500 TL. verilecek.

DETAYLI BİLGİLER İÇİN…

Yaeışma ile ilgili detaylı bilgiler Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin resmi internet sitesi www.dkbb.gov.tradresi ve 0462. 223 85 82 numaralı telefondan temin edilebilir.