Parkomatta Aylık Ücret Belli Oldu. Aylık Üyelik Alımları Başladı

Parkomatta Aylık Ücret Belli Oldu. Aylık Üyelik Alımları Başladı
Rize’nin Çayeli ilçesinde uygulamaya koyulan parkomatta aylık parkomat ücreti belli oldu. Sürücüler istedikleri taktirde aylık üyelik alımı yapabilecek.

Rize’nin Çayeli ilçesinde aylık parkomat ücreti 125 TL olarak belirlendi. Sürücüler istedikleri taktirde 1 aylık üyelik alımı yapabilecek.

Çayeli’nde otopark sorununu çözmek için Belediye Meclisinin 16 Eylül 2015’te aldığı karar ile şehir içi trafiğinin düzenlenmesi amacıyla; Süleyman Sabit İshakoğlu Caddesi, Yaşar Yılmaz Caddesi, Hükümet Meydanı, Namık Kemal Meydanı Mehmet Akif Ersoy Meydanı, İzzet Akçal Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Sinan Kutlu Bulvarı, Kazım Karabekir Caddesi, Yenicami Meydanı, Hastane Sokak, Sabrı Sözer Sokak, Terzi Ahmet Bozkurt Sokak Necati Morgül Sokak, Liman Sokak, Mevlana Sokak, Abdullahhoca Sokak, Şehit Muhammet Yüce Sokak, Maksut Ketenci Sokak alanlarının park alanı olarak belirlenip bu cadde, sokak ve meydanlar üzerinde Parkomat çalışmalarına geçildi.

2 Şubat 2016 Belediye Meclis toplantısında alınan karar ile aylık parkomat ücreti 125 TL olarak belirlendi. Vatandaşlarımız artık üyelik alımı ile 1 aylık üyelik alımı gerçekleştirebilecek.

1 Aylık Üyelik alımları Çayeli Belediyesi parkomat servisinden gerçekleştirilecek.

parkomat-aylik-uyelik-alimlari-basladi-(1).jpgparkomat-aylik-uyelik-alimlari-basladi-(2).jpgparkomat-aylik-uyelik-alimlari-basladi-(3).jpg