“Paylaşmak Güzeldir” Projesi ile Güneysu’dan Van’a Kardeş Eli

“Paylaşmak Güzeldir” Projesi ile Güneysu’dan Van’a Kardeş Eli
Güneysu Ulucami İlkokulu 4. Sınıfı öğrencileri “Paylaşmak Güzeldir” projesi kapsamında topladıkları yardım paketlerini Van’daki köy okuluna gönderdi.

Ulucami İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Zeynep Taşpınar, Eslem Ak, Eylül Alca, Berra Fırat, Belemir Bayraktar ve Merve Aslan tarafından yürütülen “Paylaşmak Güzeldir” kampanyası ile toplanan giysi, oyuncak ve kırtasiye ürünleri Van’ın Başkale Yukarı Küme Köyündeki öğrencilere ulaştırıldı.

Velilerinin yanı sıra kaymakamlık ve Güneysu Kızılay’dan da destek alan minik öğrenciler paylaşmanın ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergilerken, okul yönetimi “Paylaşmak Güzeldir” projesi ile öğrencilere paylaşma ve yardımlaşma ile paylaşıp yardımlaşırken de destek alınacak kurum ve kuruluşlarla ne şekilde organize olabileceklerinin farkına varmalarının sağlandığı belirtildi.

Minik öğrenciler de paylaşmanın ve yardımlaşmanın çok güzel olduğunu ve kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.

paylasmak-guzeldir-projesi-ile-guneysu’dan-van’a-kardes-eli-(2).jpgpaylasmak-guzeldir-projesi-ile-guneysu’dan-van’a-kardes-eli.jpgpaylasmak-guzeldir-projesi-ile-guneysu’dan-van’a-kardes-eli-(1)-001.jpgpaylasmak-guzeldir-projesi-ile-guneysu’dan-van’a-kardes-eli-(4)-001.jpg