Pazar, Karal’ı Bakan Olarak Görmek İstiyor

Pazar, Karal’ı Bakan Olarak Görmek İstiyor
Pazar’daki Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanları adına açıklamada bulunan Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç, Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal’ı bakan olarak görmek istediklerini belirtti.

AK Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal, Rize’nin Pazar ilçesindeki sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla bir araya geldi.

STK başkanları Karal’a  4 yıl boyunca milletvekili  olarak  ortaya  koymuş olduğu çalışmalardan ve Rize’ye kazandırmış olduğu yatırımlardan dolayı  teşekkür ederek, kendisinin Rize için büyük bir kazanç olduğunu ifade etti ve kendisini yeni dönemde bakan görmek istediklerini kaydetti.

hasan-karal-pazarda-1-001.jpg

Toplantı sonrası Pazar’daki STK’lar adına açıklamada bulunan Ekrem Kılıç, “Sivil  toplum kuruluşları  olarak milletvekilimiz  Sayın Hasan Karal, davetimiz üzerine bizleri kırmayarak  Pazar’daki STK başkanlarıyla bir araya geldi. Pazar’daki STK başkanları olarak kendisiyle sürekli istişare halindeyiz. Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal’ın çalışmalarını bizzat yakından takip ediyor ve kendisini Rize’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ediyoruz. Bizler milletvekilimiz Hasan Karal’ı artık bakan olarak görmek istiyoruz.” dedi.

pazar,-karal’i-bakan-olarak-gormek-istiyor.jpg

1 Kasım’dan sonra bakan olarak karşılamak istiyoruz”

Bir kasım seçimlerinden AK Parti’nin tek başına iktidar olarak çıkacağını belirten Kılıç, “İnşallah 1 Kasım’dan sonra kurulacak olan AK Parti hükümetinde kendisi bakan olur ve bizlerde kendisini bakan olarak karşılarız. Biz kendisinin gerekli bilgi, birikim ve donanıma sahip olduğuna inanıyoruz.” diye konuştu.

pazar,-karal’i-bakan-olarak-gormek-istiyor-1.jpg