Pazar Şoförler Odası Engelliler İçin Dernek Kuracak

Pazar Şoförler Odası Engelliler İçin Dernek Kuracak
Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası, engelli vatandaşlar için dernek kuracak.

Rize'nin Pazar ilçesinde Pazar Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Osman Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, şoförler odası olarak ilçede bulunan engelli vatandaşlarla bir araya geldiğini, ilçede engelliler için dernek kuracaklarını söyledi.

Engellilere yapılan her hizmetin bir gün bireyin kendisine lazım olabileceğini ifade eden Yüksel, "Engellilere acıyarak değil hak ettikleri değeri vererek yardımcı olunması gerekir. Şoför esnafı olarak engelli kardeşlerimizin araç iniş ve binişlerde yaya geçitlerin de onlara daha kolaylık sağlamak maksadıyla kardeşlerimizin de düşüncelerini aldık." diye konuştu.

pazar-soforler-odasi-engelliler-icin-dernek-kuracak-1.jpg

Yüksel, şunları kaydetti: "Engelli kardeşlerimizi evlerine hapsedilmiş şekilde kalmasından rahatsızız onların da sokağa inerek oturmalarını sağlayarak güzel bir lokal yaptırılmasına öncülük etmek istiyoruz. Tüm ilçe halkımızın bu konuda inceliklerini düşünerek onlara yardımcı olmalarını, onların kolundan tutup bir sohbet etmelerini istiyoruz. Unutmamalıyız ki bizler de birer engelli adayıyız."

pazar-soforler-odasi-engelliler-icin-dernek-kuracak-2.jpg