Pazar Vergi Dairesi Yenilendi

Pazar Vergi Dairesi Yenilendi
Pazar Vergi Dairesi, yapılan tadilatın ardından yeniden hizmete açıldı.

Vergi Dairesinin açılış törenine Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize Defterdarı Ali Tongül, Pazar Vergi Dairesi Müdürü Saadet Özdilek ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Güney, burada yaptığı konuşmada, vergi dairelerinin her gün vatandaşların girip çıktığı yerler olduğunu belirterek, ''Yapılan düzenlemelerle ilçemize yakışır bir vergi dairesi oluşturulmuştur. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Rize Defterdarı Ali Tongül, eski halini bildiği binanın yeni halini gördüğünde mutlu olduğunu ifade ederek, ''Daha önce buraya geldiğimde hiç de göze hoş gelmeyen görüntüler ile karşılaşmış ve üzülmüştüm. Burada çalışanlarda dahi bir bezginlik oluşmuştu. Sonra buraya sihirli bir el değdi. O eli yakından takip ettik. Herkes özverili bir çalışma ile olabilecek en iyi örnek daireyi meydana getirdi'' diye konuştu.

Tongül, gördükleri değişiklik karşısında gururlu ve sevinçli olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: ''Özellikle bu dairenin geçmişini bilen bizler, aradaki farkın, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük olduğunun farkındayız. O sihirli el bir kadın eliydi. Müdürümüz Saadet Özdilek'e çok teşekkür ederim. Ama bu bir takım çalışmasıydı. Bu güzellik için hepinize teşekkür belgeleri dahi yetmez aslında. Şu anda sizlerin duygularını çok iyi anlıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.''

Konuşmaların ardından Pazar Vergi Dairesinin açılışı gerçekleştirildi.