Pazar'da iç bitti, dış devam ediyor

Pazar'da iç bitti, dış devam ediyor
Spor Toto 2. Ligde güçlü bir kadro kurmanın peşinde olan Pazarspor iç transferi sonlandırdı. Temsilcimiz dış transfer çalışmalarına ise devam ediyor.

Spor Toto 3.Lig play-off maçları sonunda Spor Toto 2.Lige yükselen Pazarspor, iç transferde takımdan ayrılmak isteyen Feyyaz ve görüşmeleri devam eden Devrim Can ile Ceyhun dışında sözleşmesi sona eren oyuncularla yeniden mukavele imzaladı. Mavi beyazlılarda dış transfer çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Transfer çalışmalarını değerlendiren Pazarspor sportif direktörü Hasan Balta, yaptığı açıklamada,”Bu yıl ikinci ligde güzel bir sezon geçirebilmek adına çalışmalarımız dikkatli ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Her gün birçok temasımız ve araştırmamız oluyor. Amacımız maddi imkanlarımız içersinde takıma en çok katkıyı sağlayacağına inandığımız isimleri kadromuza dahil etmek. İç transferde Fethi, Erdinç, Hakan, Ali Köse, Ramazan, Aykut, Evren, H.Şükrü ile anlaştık. Devrim Can ve Ceyhun ile görüşmedeyiz., Feyyaz ise başka takım bulacağını bildirdi." dedi.

pazarspordan-transfer-2.20130715231157.jpg

Dış transferde İbrahim, M.Burak, İsmail ve Aydın’ı Pazarspor'un kadrosuna kattıklarını ifade eden Balta, Yasin Çelik ve Mikail üzümcü ile prensipte anlaştıklarını ayrıca bu hafta içerisinde 3-4 oyuncuyu daha renklerine bağlayacaklarını ifade etti.

pazarspordan-transfer-1.jpg