Pazar’da Model Uçak Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi

Pazar’da Model Uçak Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi
Pazar’da, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu işbirliğinde düzenlenen model uçak kursuna katılanlar için sertifika töreni düzenlendi.

Pazar Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İlçe Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ile kursiyerler katıldı.

Pazar İlçe Kaymakamı Aslan, yaptığı konuşmada, kursta emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek, "Bu kurs çocuklarımıza ve gençlerimize havacılık hakkında isteklerini ve iradelerini artıracak. Kurslarımızı yaygınlaştırıp ilkokul ve ortaokul öğrencilerini de kapsayacak şekilde bu sevgiyi aşılayabilirsek, inşallah gelecekte gerek pilotlar, gerekse havacılığın diğer personelinden teknisyenine, kabin görevlisine kadar yetişecek elemanlar Pazar’dan daha yaygın olarak çıkacaktır" diye konuştu.

Kurs hakkında açıklamalarda bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Celil Çakıroğlu ise 7-9 Aralık tarihleri arasında yapılan ve 24 saat süren kursun usta öğreticiliğini Mevlide Şimşek'in yaptığını söyledi.

pazar’da-model-ucak-kursu-sertifika-toreni-duzenlendi-2.jpgpazar’da-model-ucak-kursu-sertifika-toreni-duzenlendi-1.jpg