Pazarspor Ailesi Bayramlaştı

Pazarspor Ailesi Bayramlaştı
Pazarspor Kulübü bünyesinde bulunan bütün takımlar bir arada bayramlaştı.

İki günlük Bayram tatilinin ardından Pazarspor, bugün tüm takımlarının ve yönetim kurulunun katılımı ile bayramlaşma programını kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

pazarsporda-bayramlasma-1.jpg

Pazarspor Sosyal Tesislerinin önünde gerçekleştirilen Bayramlaşma programına, Pazarspor yönetim kurulu, teknik ekipleri, Futbol, Hentbol, Basketbol, A-2 ve alt yapı takımları, çalışanlar ve taraftarlar katıldı.

pazarsporda-bayramlasma-7.jpg

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın burada yaptığı açıklamada,”Pazarspor camiasının bayramını şahsım ve kulübüm adına kutlarım. Yönetim kurulumuz ve takımlarımız Pazarspor tesisleri önünde toplu bir bayramlaşma programı gerçekleştirdik. Takımlarımız ile her zaman birlikte olduğumuzu, onların başarısı ve geleceği için elimizden geleni yapacağımızı ve daima onların arkasında olduğumuzu gösterip başarılar diledik.” dedi.

pazarsporda-bayramlasma-2.jpg

Pazarspor’un yıllardır yapımı devam eden ve hemen hemen bitme aşamasına gelen otel tesisi ile ilgili Başkan Yangın, “Bugün otelimizin mutfağını kullanarak bir deneme yapmış olduk.  Çok yakın bir sürede Pazarspor bu tesisine kavuşacak.” diye konuşurken hafta sonu yapılacak Altayspor mücadelesine de değinerek “Bu hafta sonunda Profosyonel futbol takımımızın Altayspor ile önemli bir maçı var. Bayram nedeni ile bölgemizde olan sadece Pazarlı değil tüm yöre insanımızı bu maça davet ediyoruz. Tribün desteğini arkamıza alacağımıza ve taraftarımızla beraber güzel bir maç olacağına inanıyorum” dedi.

pazarsporda-bayramlasma-3.jpg

pazarsporda-bayramlasma-4.jpg

pazarsporda-bayramlasma-5.jpg

pazarsporda-bayramlasma-6.jpg