Pazarspor Aradığı Golcüyü Buldu !

Pazarspor Aradığı Golcüyü Buldu !
Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek Rize temsilcisi Pazarspor, daha önce de takımda forma giyen golcü oyuncu Ercan Güneri’yi yeniden kadrosuna kattı.

Dış transfer çalışmalarını hızlandıran Pazarspor, gol yollarında sıkıntı yaşamamak için geçen yıl 3. Ligde 17 gol atan Ercan Güneri ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

KLulüp binasında düzenlenen imza töreninin ardından yaptığı açıklamada Pazarspor’un futbol camiasında önemli bir kulüp olduğunu ve Pazarspor’a geri dönüş yaparak yeniden Pazar’da oynayacağı için mutluluk duyduğunu kaydeden tecrübeli golcü Güneri, “Bu yıl gollerimi Pazarspor’u şampiyonluğa taşımak için atacağım. İyi bir kadro kurulması için çalışılıyor. Bizde takım olarak hocamız ve sporcu arkadaşlarımızla çok çalışıp taraftarımıza birbirinden güzel ve zevkli maçlar izlettirmek ve bir üst lige yükselmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ercan-guneri-pazarsporda-1.jpg

Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir ise açıklamasında, “Ercan Güneri bu liglerin önemli gol ayaklarından biri. Tanıdığımız, bildiğimiz bir sporcu. İnşallah bizim hedeflerimize ulaşmamıza katkı sağlarken, kendisi de Pazarspor forması ile gol krallığı yaşar” dedi.

ercan-guneri-pazarsporda-3.jpg

PTT 1. Ligde 8, 2. Ligde 200, 3. Ligde 120 karşılaşmada forma giyen ve toplamda 106 gole imza atan Güneri, Mersin İdmanyurdu, Tarsus İdman Yurdu, Darıca Gençler Birliği, Şanlıurfa, Balıkesir, Arsini Kars, Sakarya, Tavşanlı Linyit, Tokatspor Körfez İskenderun ve Çorum BLD takımlarında top kuştururken, 2013-2014 sezonunda da Pazarspor’da oynamıştı.

ercan-guneri-pazarsporda-2.jpg