Pazarspor Arsin maçı hazırlıklarına başladı

Pazarspor Arsin maçı hazırlıklarına başladı
Pazarspor hafta içi çarşamba günü kendi sahasında mücadele edeceği Arsinspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Temsilcimiz mavi beyazlı ekip deplasmanda yendiği Kastamonuspor maçının ardından haftayı 3 puan ile kapatarak hafta içi karşı karşıya geleceği Arsinspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ali Kemal Bakoğlu, yardımcı antrenör Mustafa Ertem ve kaleci antrenörü İmdat Sarı eşliğinde düz koşu ve yarım sahada çift kale maç yaparak antrenmanı sürdüren mavi beyazlı ekip, Arsinspor maçı öncesi istekli ve hazır bir görüntü çizdi. Özellikle zorlu Kastamonuspor deplasmanında alınan 3 puan ile büyük moral depolayan Pazarspor, Arsinspor maçını da kayıpsız atlatarak ligin 3. haftasını da 3 puanla kapatmak istiyor.

pazarspor-antrenman.jpg
 
Pazarspor’un deplasmanda galip geldiği maçta 90. dakikada mavi beyazlı ekibin alehine verilen penaltıyı kurtararak galibiyet alınmasında büyük rol oynayan Pazarspor’un başarılı kalecisi Selçuk Görmüş, lige iyi başladıklarını belirterek; “sezona iyi bir giriş yaptık ve ikinci maçımızda deplasmanda Kastamonuspor karşısında geriye düştüğümüz halde maçı 2-1 ile çevirmesini bildik. Penaltıyı kurtarmam kadar takımında kazanması beni çok sevindirdi. Pazarspor’un gücünü herkese gösterdik.  Umarım hafta içinde Arsinspor maçını kayıpsız atlatarak galibiyet serisi oluştururuz” dedi.

pazarspor-antrenman-1.jpg