Pazarspor Ateşle Oynuyor!

Pazarspor Ateşle Oynuyor!
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup 19. Haftasında sahasında Anadolu Üniversitesi’ne 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla play off yolundan büyük ölçüde uzaklaşan Pazarspor kümede kalma mücadelesi verecek takımlar arasında yer aldı.

TFF 3. Lig 2. Grup 19. Haftasında Anadolu Üniversitesi’ni konuk eden Pazarspor, ilk yarıda yediği gollerle karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Rize temsilcisi bu yenilgi ile 2. devrede oynadığı tüm maçları kaybederken üst üste 4. Yenilgisini aldı.

Play Off şansını da oldukça yitiren Pazarspor, üst üste aldığı mağlubiyetlerle 10. Sıraya kadar geriledi ve küme düşme hattı ile aradaki puan farkının da azalması nedeniyle küme korkusu yaşamaya başladı.

İlk yarıyı tamamladığı 20 puanla 10. Sırada haftayı kapatan Pazarspor, 23 puanla 7. Sırada bulunan Kelkit Hürriyet SK ile 20. Hafta maçında deplasmanda karşılaşacak.

PAZARSPOR: 1 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ : 3

Hakemler: Berk Çekal, Fatih Deveci, Burak Dayıoğlu

Pazarspor: İbrahim, Enes Salih (Ali dk. 46), Muhammet Ensar, Aykut, Emircan (Fatih dk. 58), Emre (Ahmet dk. 81), Batuhan, Efe Taylan, Muhammet Emre (Hacı Şükrü dk. 46), Mustafa, Göktuğ

Anadolu Üniversitesi: Şener, Furkan Mehmet, Rıdvan, Halil İbrahim (Özkan dk. 90), Ali Fırat, Deniz (Ulaş dk. 90), Umut, Metin Emre (Okan dk. 61), Emirhan, İbrahim (Furkan dk. 81), Okan (Tezcan dk. 61)

Goller: Muhammet Ensar (dk. 66) (Pazarspor), İbrahim (dk. 14 ve 45+1), Furkan Mehmet (dk. 32) (Anadolu Üniversitesi)

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.