Pazarspor Bugün Kelkit Hürriyet SK ile Karşılaşacak

Pazarspor Bugün Kelkit Hürriyet SK ile Karşılaşacak
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup 20. haftasında Kelkit Hürriyet SK ile deplasmanda oynayacak. Maç bugün saat 14:00'te Kelkit İlçe Stadyumu'nda başlayacak.

Pazarspor, ikinci devrede oynadığı 4 maçı da kaybederek teknik direktörü ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktörü Taşkın Güngör ile ilk maçına çıkacak olan Pazarspor, play-off potasından uzaklaşarak kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasına girdi. 20 puanla 10. sırada yer alan Pazarspor, 7. sıradaki rakibi Kelkit Hürriyet SK'nin 3 puan gerisinde bulunuyor.

3 takımın küme düşeceği ligde son 3 sırada yer alan 13., 14. ve 15. sıradaki takımların 15'er puanı bulunuyor.

Pazarspor'da bu maçta yeni teknik direktör Taşkın Güngör ilk kez takımın başında olacak. Güngör, Pazarspor'u galibiyete taşıyarak moralleri yükseltmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.