Pazarspor Deplasmanda Yenildi Küme Düşme Potasına Yaklaştı

Pazarspor Deplasmanda Yenildi Küme Düşme Potasına Yaklaştı
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup 24. haftasında deplasmanda Sapanca Gençlikspor'a 1-0 yenilerek küme düşme potasına bir adım daha yaklaştı.

Mücadelenin 33. dakikasında Berkay’ın attığı golle ligin son sırasında yer alan Sapanca Gençlikspor'a karşı alınan bu mağlubiyetle Pazarspor, 26 puanla 10. sırada kaldı. Küme potasının 3 puan üzerinde yer alan Pazarspor, kümede kalmak için önümüzdeki haftalarda kritik galibiyetlere ihtiyaç duyuyor.

Pazarspor'un yeni Teknik Direktörü Taşkın Güngör yönetimindeki ilk 5 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Pazarspor, Sapanca Gençlikspor maçıyla ilk mağlubiyetini aldı.

Pazarspor, 25. haftada bir başka kümede kalma mücadelesi veren Amber Çay Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak. 24 Mart Pazar günü saat 14.00'te Pazar'da oynanacak bu maç Pazarspor için büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.