Pazarspor, Hacettepe 1945 SK Karşısında Galibiyet Arıyor

Pazarspor, Hacettepe 1945 SK Karşısında Galibiyet Arıyor
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta 7 haftadır galibiyet alamadığı için küme düşme potasına yaklaştı. Bugün sahasında Hacettepe 1945 SK'yı konuk edecek olan Pazarspor, hem galibiyet özlemine son vermek hem de küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Pazarspor, ligin ilk devresinin son haftası galibiyet aldıktan sonra teknik direktör değişikliğine gitti. İkinci devrede ilk 4 maçı da kaybedince tekrar teknik direktör değişikliği yaptı. Teknik kadroda ikinci kez yapılan kan değişikliğinin ardından oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Pazarspor için galibiyet özlemine son vermek ve küme düşme potasından uzaklaşmak için önemli bir fırsat. Rize ekibi küme düşme potası içerisinde yer alan Hacettepe 1945 SK’yı konuk edecek.

Bugün Pazar İlçe Stadı’nda saat: 14.00’da oynanacak 23. Hafta maçı iki takım için de alt sıralardan kurtarabilmek için büyük önem taşırken Pazarspor ayrıca maçı kazanarak 7 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

3 takımın Bölgesel Amatör Lig'e düşeceği grupta Pazarspor 23 puanla 9. sırada, Hacettepe 1945 SK 19 puanla 14. sırada yer alıyor. 15. ve son sıradaki Sapanca Gençlik Spor’un ise 18 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.