Pazarspor Hetbol Takımında Transfer

Pazarspor Hetbol Takımında Transfer
Bayanlar Hentbol 1. Lig ekiplerinden Pazarspor, iç transferde üç oyuncu ile yeniden sözleşme imzaladı.

Bayanlar Hentbol 1. Lig ekiplerinden Pazarspor, geçen yıl takıma katılan Cansu Yılmaz, Tuğba Çiçek ve Songül Tezkorkmaz ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Pazarspor Hentbol Sorumlusu Talat Kayabaş, kulüp idari binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, sporcularla yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Kayabaş, "Bu yıl onlardan çok şey bekliyoruz. Hentbolda da Pazarspor olarak başarılı bir sezon geçirmek, taraftarımızın beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Transfer çalışmalarımızı titizlikle yürüteceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından Cansu, Tuğba ve Songül, kendilerini Pazarspor hentbol takımına 1 yıl bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

pazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(1).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(2).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(3).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(4).jpg

pazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(5).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(6).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(7).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(8).jpg

pazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(9).jpgpazarspor-hetbol-takiminda-transfer-(10).jpg