Pazarspor, İstanbul’da Galibiyet Arıyor

Pazarspor, İstanbul’da Galibiyet Arıyor
TFF 3. Lig 2. Grup'ta 6 haftadır galibiyet alamayan Pazarspor, bugün İstanbul'da Kemerkent Bulvarspor ile karşılaşacak.

İlk devrenin son haftasında Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşe Spor'u 3-2 mağlup eden Pazarspor, bu karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Kadir Kar ile yollarını ayırdı. Pazarspor, ikinci devrede iki farklı teknik direktörler çıktığı 6 maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Kadir Kar'ın ardından Tolgay Kerimoğlu ile anlaşan Rize ekibi, Kerimoğlu ile çıktığı 4 maçı da kaybedince, Kerimoğlu ile de yollarını ayırarak Teknik Direktör Taşkın Güngör'ü göreve getirdi.

Taşkın Güngör ile çıktığı 2 maçta da berabere kalan Pazarspor, bugün İstanbul deplasmanında Kemerkent Bulvarspor’a konuk olacak.

6 haftalık galibiyet özlemine son vererek İstanbul'dan 3 puanla dönmeyi hedefleyen Pazarspor’un Kartal'daki Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumu'nda saat 14.00'te oynanacağı karşılaşmayı Hakem Melis Özçiğdem yönetecek.

Mücadele öncesinde Pazarspor 22 puanla 10., Bulvarspor ise 21 puanla 11. sırada bulunuyor.

Ligin ilk devresinde Pazar'da oynanan karşılaşmayı Rize ekibi 3-0 kazanmıştı.

Öte yandan her iki takımın da küme düşme potasının hemen üzerinde yer alması nedeniyle karşılaşmayı kaybedecek takım küme çemberi içine girmeye bir adım daha yaklaşacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.