Pazarspor Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi

Pazarspor Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi
Pazarspor Kadın Hentbol Takımı, 2018-2019 sezonunda Rize'yi Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde temsil edecek. Pazarspor’un da Süper Lige yükselmesiyle Rize Süper Ligde 2 takımla temsil edilecek.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde gelecek sezon 2 Rize takımı yer alacak. Ardeşen GSK’nın ardından Pazarspor da sıralamadaki başarısı nedeni ile Süper Lige yükseldi.

Pazarspor Kadın Hentbol Takımı Basın Sözcüsü Rıfat Uluşahin, düzenlediği basın toplantısında Pazarspor’un Süper Lige yükseldiğine dair müjdeli haberi verdi.

Teknik Direktör Fatma Badoğlu ile basın toplantısı düzenleyen Uluşahin, “Pazarımız’ın Sultanları 2018/2019 sezonunda bizi Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde temsil edecektir. Bizlere bu başarıyı getiren başta sporcu ve teknik kadromuzu, yöneticilerimiz, siz değerli destek veren taraftarlarımızı gönülden kutlarken Süper Ligin Pazar'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yenilenen yüzü ile Eylül ayında başlayacak maçlarımızın oynanacağı Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda heyecanlı ve coşkulu maçlarda hepimizin birlikte olmasını bekliyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta ÇAYKUR İşletmeleri Genel Müdürlüğü olmak üzere tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyor, desteklerinin Süper Lig’de de artarak devam etmesini umuyoruz” dedi.

fatma-badoglu-rifat-ulusahin-pazarspor-kadin-hentbol-takimi.jpg

Teknik Direktör Fatma Badoğlu ise,"Öncelikle bu federasyonun bize sunduğu bir bağış değil takım olarak geçen sezon inanmıştık, istemiştik ve hak ettiğimizi düşünüyoruz. Sonuç olarak Pazar'a, Pazarspor'a Süper Ligi yaşattığımız için mutlu ve gururluyum. Pazarspor Kadın Hentbol Liginde Süper Ligi görecek diyordum ve bugün olması da bizi mutlu ediyor. Bu gururu yaşattığımız içinde çok mutluyuz. Transfer süreçleri başladı. Süreç nedeni ile davetiyenin gelmesi beklendiğinden biz biraz geç başlıyoruz. Öncelikle bu ligi tanımamız lazım. Nasıl birinci ligi tanıyıp zaman içinde başarı hedeflendi ise öncelikli olarak da bu ligi tanıyıp ondan sonra başarı hedeflerimiz olacak. Bir kaç sene içinde de kendi sporcu sayılarımızı arttırıp şampiyonluklara, Avrupa Kupalarına hedef koyacağız, ama önce ligi tanımamız lazım" dedi.

pazarspor-kadin-hentbol-takimi-super-ligde.jpg